SMART Learning Suite Software voor het onderwijs

SMART introduceert de nieuwe software opzet voor alle SMART Boarden. Hiermee heeft u voor een vast licentiebedrag per jaar de beschikking over het complete pakket voor interactief lesgeven. Samen met de SMART Board displays voor het klaslokaal biedt SMART tevens één vast maandtarief inclusief support en ondersteuning. U heeft de keuze uit een SMART Learning Suite abonnement die één, twee of drie jaar lang geldig is.  

Hét totaalpakket voor leren: SMART lab, amp, response 2 en Notebook

De SMART Learning Suite is een bundeling van SMART Software binnen één totaalpakket. Het geeft u 's werelds beste educatie software zodat leerlingen, leraren en devices optimaal met elkaar kunnen samenwerken om gezamenlijk lesomgevingen te verbeteren. Het pakket bevat: SMART lab, SMART Notebook, SMART response 2 en SMART amp. 

SMART lab

SMART lab zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig 'spel georiënteerd' lesmateriaal kunt maken. Bepaal uw activiteit, vul deze met uw eigen content/materiaal en begin met lesgeven.

SMART Notebook

SMART Notebook software is de krachtigste en meest gebruiksvriendelijke software om interactieve lessen mee te maken. De galerij van Notebook bevat duizenden afbeeldingen, video's en bestaand lesmateriaal die u aan uw eigen Notebook bestand kunt toevoegen. Met de integratie van de mobiele devices van uw leerlingen kan echt iedereen mee doen. 

 

SMART response 2

Zie direct hoe goed leerlingen de les begrepen hebben. Vul uw les aan met een korte quiz over de lesstof. Leerlingen beantwoorden de vragen op hun desktop computers, laptops, tablets of telefoons. Leerkrachten ontvangen direct verslag (in een cirkeldiagram of woordenwolk) en de mogelijkheid om deze resultaten te exporteren. 

SMART amp

Verbindt leraren, leerlingen en devices met elkaar! SMART amp geeft leerlingen de mogelijkheid om samen te werken, en om met hun leraren in dezelfde werkomgeving aan bestaande projecten te werken - en dat terwijl leraren real-time inzicht hebben in wie waar mee bezig is. 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact met ons op via 0031 (0)38 - 420 90 92

Informatie aanvragen